???
Kozak
Kto moze byc na dniach otwartych prosze sie wpisac
Trzeba zrobić jakieś szkolenie które nas przygotuje do pokazu np. zerwanie kontaktu, postway strzeleckie, podchodzenie dwójkami.
Ostatnio edytowany przez SajmonSniper (2013-05-14 20:09:07)
Przede wszystkim chciałbym poznać zarys tego co chcecie zrobić i jak to miałoby wyglądać...
Kynolog, wypowiedz się jak możesz, bo wiem, że ta inicjatywa wyszła od Ciebie i wiem, że już kiedyś coś podobnego robiłeś
Hejo ewrybady.
PLan jest następujący, zrobimy zerwanie kontaktu tylko oraz stanowisko strzeleckie- strzelnica. Ja sobie w kilku zdaniach pogadam z dzieciakami, Wy zrobicie pokaz, jedna osoba, w ramach kontaktu, odpali petardę, zrobicie zerwanie.
Klasy gimbusów przyjeżdżają od ok 8.30 do 12.30. My musimy być od 7.45. STŻ moge zabrać.
Zapraszam wszystkich do pomocy, nie tylko uczniów szkoły. IIITL ma zwolnienie z praktyk!!!
Więcej info w czasie.
Kozak
to mnie i Daniela mozna zabrac
Będziecie chcieli to poćwiczyć w któryś dzień ? Jeśli chodzi o tego typu pokazy to najlepiej wychodzą akcje policyjne, albo AT w terenie zurbanizowanym... np. zatrzymanie pojazdu, wejście do budynku z hukiem itp. Jak będę miał chwilę i przyjadę to mogę pokazać tak dla wszystkich, gim i dla was jak się wyciąga delikwenta z samochodu, o ile będzie auto...
W poniedziałek o 11:00 moge być już na poligonie w Kożuchowie, ewentualnie dojechać na STŻ albo do spożywu,
we wtorek jestem zajęty od 11:00 do 18:00. Jak coś się zmieni to dam znać, ale jak na razie tak to się przedstawia
Ostatnio edytowany przez Pixel (2013-05-17 10:15:22)
Kozak
Coś trzeba przygotować na jutro ?? np.jakieś taśmy, steropiany...
Ostatnio edytowany przez SajmonSniper (2013-05-21 06:52:24)